fbpx

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

1. Mikor kapom meg a megrendelt terméket?


Amennyiben a termék magyarországi raktáron található, az igényelt szolgátltatástól függően akár már aznap hozájuthat. A hazai raktáron nem lévő termékenél a szállítási idő termékenként változó. Nagy mértékben függ attól, hogy az adott terméktípusból mekkora raktárkészlettel rendelkezik a Gyártó (pl. néhány szín- vagy mérettípusból csak korlátozott mennyiséget gyártanak le egyszerre), illetve gyüjtő vagy egyedi szállítást válszt a tisztelt megrendelő.

Egy-egy szín vagy terméktípus (esetleg méret) esetén előfordulhat, hogy nekünk is meg kell várnunk, míg a szállítmány Németországból megérkezik hozzánk. Így a kiszállítási időtartam (a megrendelés beérkezésétől számítva) 5 és 20 munkanap között változik. A félreértések elkerülése végett Ügyfélszolgálatunk minden egyes Vásárlót külön e-mailben értesít, amikor a megrendelt terméket átadjuk a Futárszolgálatnak. Az ezen e-mail kiküldését követő másnap érkezik meg Önhöz Futárszolgálatunk a megrendelt termékkel!


2. Mennyibe kerül a házhoz-szállítás?


Webáruházunkban a kiszállítás 35 000,- azaz harmincötezer forint feletti vásárlás esetén Magyarország egész területén ingyenes. Amennyiben a vásárlás értéke nem éri el a 35 000,- forintot, a kiszállítás díja (mely a vételáron felül fizetendő) a következőképpen alakul:

Súly———————-Kiszállítás díja
0,1 – 5 kg—————975 Ft
5,01 – 10 Kg————1 125 Ft
10,01 – 90kg————4 400 Ft