fbpx

Elállási jog

Az uniós és hazai webáruházakra vonatkozó elállási és szavatossági jog garanciát jelent önnek a biztonságos vásárlásra.

Az Importdiszkont.com üzemeltetője ez alapján 14 napos elállási jogot biztosít önnek. Az elállási jog gyakorlásáról bővebben itt olvashat:

https://kosarertek.hu/uzemeltetes/amit-a-14-napos-elallasi-jogrol-tudni-erdemes/

Alkatrész és szerviz

A Nitro Motors gyártója nagyszámú pótalkatrészt raktároz

Alkatrész raktár Németországban

Hiányzó alkatrész, vagy garanciális javítás esetében ingyenesen szállítják akár közvetlenül önnek. E-mailben fotóval, pontos leírással jelezze a problémát. Lehetőség van garanciában közvetlenül Németországba küldeni a járművet, de az oda-vissza szállítás költsége a jogszabályokkal összhangban a vevőt terheli, ezért érdemes a javítást Magyarországon intézni. Szervizelési és javítási kapacitással az Importdiszkont.com nem rendelkezik, de Budapesten külsős motor szervizzel megoldott a garanciális javítás. Vidéki vásárlóknak az oda-vissza szállítási költség megtakarítása érdekében az Importdiszkont.com üzemeltetője számla ellenében lehetőséget biztosít a vevő által választott helyi szakember előzetesen elfogadott ajánlata alapján elvégezni a garanciális javítást./Olvassa el magyarul az uniós jogszabályt az Europa.eu oldalon:

https://europa.eu/youreurope/business/dealing-with-customers/consumer-contracts-guarantees/consumer-guarantees/index_hu.htm/