fbpx

NITRO 49cc Dirtbike Coyote|Upsidedown fork|10″

149 000 Ft

Coyote

Cikkszám: 1110310 Kategóriák: ,

Leírás

Itt az új „őrület”, a Pocket Bike vagyis a „Zsebmotor”, ami Webáruházunk jóvoltából immáron bárki számára elérhető Magyarországon is.

Nem csak Gyerekeknek! Olyan felnőtteknek is ajánljuk, akik a motorsport szerelmesei!

Ráadásul most itt a legújabb, speciális változata, melyet kifejezetten a terepmotorozás rajongóinak terveztek: a mini – crossmotor.  enlightened

 

A Pocket Bike sikertörténete természetesen a miniatürizálás hazájából, Japánból indult el. Innen hódította meg szinte az egész világot, és az azóta eltelt időszakban már néhány európai országban is elkezdték a technikailag kiváló minőségű Pocket Bike-ok azaz „Zsebmotorok” gyártását. A kategória külön iparággá nőtte ki magát, melyből számos versenyt is rendeznek. Még a híres olasz motorversenyző, Valentino Rossi is egy ilyen mini-motoron kezdte el pályafutását.

És ami a lényeg: a Pocket Bike-ok elterjedésével, a technológia fejlődésével egyidejűleg csökkentek a gyártási és beszerzési költségek. Míg korábban egy minőségi „Zsebmotor” gyakorlatilag elérhetetlen volt az átlagember számára (eladási áruk 2-3 ezer Euró volt!), addig napjainkban már jóval elérhetőbb áron szerezhetjük be különböző változatait.

Sőt, most Ön is szenzációsan alacsony áron válhat birtokosává egy ilyen „terepszaggató mini-szörnynek”.

De természetesen kiváló ajándék Gyermekeknek is! A képek és néhány technikai adat önmagukért beszélnek, Ön se maradjon ki ebből az élményből!

A Pocket Cross Bike kiszállítás után szinte rögtön üzemkész állapotban van, (a megfelelő üzemanyag betöltését követően) akár azonnal kipróbálhatja!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a „Zsebmotorok” használata közúti forgalomban tilos!

Megfelelő védőruházat viselése erősen ajánlott!

A Németországból importált Pocket Cross Bike többféle variációban rendelhető meg: többféle szín, többféle design!

Ne habozzon, rendelje meg még ma, és pár napon belül már saját „mini – crossmotorja” nyergébe pattanva száguldozhat Gyermeke, és élvezheti a terepmotorozás szépségeit, vagy tanulhatja meg az alapjait!

 

Motor 1 hengeres, 2 ütemű, 49 köbcenti, automata váltó, léghűtéses, láncmeghajtás
Maximális sebesség 55 km / óra
Teljesítmény 2,5 kW (3,5 LE) / 8000 fordulat / perc
Üzemanyag tank 1 L (1:25 keverék), kb. 30 km megtételére elegendő
Fékek tárcsafékek (elöl, hátul)
Méretek 121 cm magas, 33,5 cm széles, 81 cm hosszú
Ülésmagasság 65 cm
Össztömeg 25 kg
Max. terhelhetőség 65 kg